20-06-2001 |
|
Ny ejer bag disken i fiske-forretning på Grenaa Havn |
![]() |
Fiskeforretningen på Sdr. Kajgade ved Grenaa Havn har fået ny ejer. Brdr. Therkildsen har overdraget forretningen til Ole Frandsen, der åbnede onsdag i sidste uge under det meget sigende nye butiksnavn navn »Fisken«. Eget røgeri med stor kapacitet, et stort udvalg af friske fisk, varme fiskefrikadeller, selskabsmenuer, diner transportable, færdige retter og sommerrestaurant. Sådan lyder Ole Frandsens koncept for, hvordan forretningen skal drives fremover. Erfaring på området har han masser af efter en god og succesfuld periode som forpagter af Golfcaféen i Grenaa Golfklubs klubhus. Her holdt han sig nemlig heller ikke indenfor forretningens fire vægge, men tog også herfra ofte ud med mad til selskaber, fester og lignende.
- Her er fine forhold til at drive fiskeforretning. Her er først og fremmest god plads, og så er to nye elektriske ovne til røgeri et meget stort aktiv, siger Ole Frandsen, der også råder over en ovn til koldrøgning.
Sommerrestauranten åbner han sidst på måneden, og her satser han på forretningsfrokoster og buffet med fiskespecialiteter (både varmt og koldt) til turister med videre.
Ole Frandsen har en fortid som leder af det daværende Hotel Du Nord, og har ellers været beskæftiget som rejsende sælger og konsulent i erhvervslivet, men rejseriet siger ham ikke noget længere. Nu vil han med base på Grenaa Havn sørge for lækkerier til grenaaensere og andre godtfolk - han har fundet ud af, at de tyske turister er helt vilde med fisk.
- Hovedvægten i forretningen ligger naturligvis på fiskeforretningen og røgeriet, men jeg vil stadig tage ud og lave mad for folk, og af andre nære fremtidsplaner satser jeg også på at lave færdigretter, som folk kan tage med sig hjem og spise med det samme - herunder ting som fiskesupper, fiskefonder og lignende, siger Ole Frandsen.
[ Alle ugens artikler | Hoved oversigt | Grenaa Bladets hjemmeside ]
© Grenaa Bladet 2000