Tak til
 


  
05/05 2023

Sådan vækster du din virksomhed gratis med SEO og linkbuilding

Alle virksomheder vil gerne vækste år efter år, men hurtig vækst koster mange penge. Hurtigt vækst til dyre penge er dog i mange tilfælde også mere kortsigtet, hvor mere moderat vækst til ingen penge kan være en bedre langsigtet strategi.

Nu sidder du sikkert og tænker at der ikke er nogen måde at vækste en virksomhed på gratis, men det er der faktisk og det hedder SEO og linkbuilding. Godt nok er begge dele også discipliner du kan betale dig fra, men hvis du gerne vil spare penge kan du gøre det selv helt gratis.

Gør-det-selv søgemaskineoptimering


Du kan sagtens selv stå for søgemaskineoptimering el. SEO af din virksomheds hjemmeside og du behøver ikke en helt masse viden om emnet før du kan gå i gang med det. Du kan f.eks. følge denne guide til SEO for begyndere el. søge andre informationer på dansk og engelsk om SEO for begyndere, og så kommer du hurtigt igang.

Det er gratis selv at lave dit SEO arbejde og med helt basal on-page SEO vil du komme et langt stykke ad vejen, men for at tage det næste skridt skal der mere til. Forhåbentlig kan det være starten på din organiske vækst i søgemaskinerne og give dig økonomi til at investere mere i SEO fremover.

Gratis linkbuilding


Næste skridt vil være at se på linkbuilding, som ligger i kategorien off-page SEO. Her er der også rig mulighed for at lave helt gratis linkbuilding. Der findes forskellige taktikker til at få gratis links og lave gratis links, nogle af de mest udbredte er:

  • Linkbytte – Link til andre mod at de linker til dig

  • Profil-links – Opret profiler på forskellige hjemmesider hvor du kan indsætte et link til dit site

  • Mærkningsordninger – Indsæt et certifikat på din side og få et link fra mærkningsordningens hjemmeside


Du kan også hver måned få muligheden for at lave et gratis link på gratislinkbuilding.dk hvor du også kan se en oversigt over de forskellige gratis link muligheder du selv kan lave, såsom profil-links og mærkningsordninger.

I forhold til linkbytte, som er en af mine favorit muligheder for at få gratis links, så kan du finde forskellige grupper på facebook og online forums hvor du kan bytte links med andre hjemmesideejere.

Efter min overbevisning er det kun rigtigt at arbejde aktivt med SEO og linkbuilding hvis du har et begrænset marketing budget, da det er noget af den billigste markedsføring du kan få. På falderebet vil jeg også nævne email marketing og kundeservice som to andre vigtige grene, til dig der arbejder med et begrænset marketing budget. Det er på samme måde muligt at vækste organisk el. billigt med disse to kanaler.

Kilde: made4media

PresseDirect.dk


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam