Tak til
 


  
05/05 2023

Hvorfor linkbuilding er vigtigst for din SEO

Linkbuilding er højt sandsynligt et begreb, som du er stødt på før, hvis du driver en online virksomhed. Og hvis du ikke har hørt om det før, så bare rolig. Vi kommer i dette indlæg til at gennemgå linkbuilding, og fortælle om hvorfor linkbuilding er en af de vigtigste discipliner i søgemaskineoptimering.

Linkbuilding handler i al enkelthed om at skaffe relevante og troværdige links til sin hjemmeside. Når man arbejder med linkbuilding handler det om, at få andre hjemmesider/blogs til at linke ind til sin hjemmeside. Jo flere gode links der kommer ind til ens hjemmeside, jo større troværdighed opnår ens hjemmeside. Det er det, som der i sidste ende giver bedre placeringer i søgeresultaterne.

Et link fra en anden hjemmeside/blog ind til din hjemmeside kaldes for et backlink, som er et væsenligt begreb inden for søgemaskineoptimering. Et backlink skal ses som en anbefaling. Når andre hjemmesider linker ind til din hjemmeside, anbefaler de hjemmesiden til Google. Derfor handler det om at skaffe mange gode backlinks. Med linkbuilding fra PresseDirect.dk kan du komme i gang med linkbuilding helt gratis. PresseDirect.dk er en gratis artikeldatabase.Hvad er en artikeldatabase?


En artikeldatabase, er en hjemmeside der fungerer som en database eller et katalog over en lang række artikler, typisk indenfor en lang række emner. De fleste artikeldatabaser indeholder artikler på mellem 300 og 500 ord, med 2-3 links til forfatterens egen hjemmeside på et andet domæne.


Artikeldatabaser har hovedsageligt 3 formål/fordele for forfatteren til artiklen:


At skabe nogle nye links til sin egen hjemmeside, og dermed øge din synlighed i søgemaskinerne, gennem værdien af links til din egen hjemmeside, fra artiklerne


Skabe en smule trafik fra en artikel til ens egen hjemmeside, gennem links.


Samt, at kunne publicere sine artikler gratis så andre kan læse dem og have glæde af demHvorfor er links vigtige?


Google har en række forskellige algoritmer, som afgør hvordan placeringerne i søgeresultaterne bliver fordelt. Det afhænger af dit hjemmesides indhold, din on-page SEO optimering, indlæsningstiden og meget mere. Og for nogle år siden lancerede Google Pagerank, som er en algoritme, som måler vigtigheden af hjemmesider. Og det er her links kommer ind i billedet. Denne algoritme afgør vigtigheden af din hjemmeside ud fra mængden af dine backlinks, og kvaliteten og troværdigheden fra disse links. Lige præcis derfor er det vigtigt, at der bliver arbejdet med linkbuilding.Hvordan virker gratis linkbuilding?


Søgemaskiner benytter links til at finde rundt mellem hjemmesider på nettet. Googles søgemaskine benytter disse links til at crawle en hjemmeside. Hvis der er mange links der fører ind til en bestemt hjemmeside, så vil denne hjemmeside automatisk bliver rangeret lidt højere end de andre. Det er derfor, at linkbuilding i 2022 stadig er det vigtigste arbejdsområde inden for søgemaskineoptimering.

Kilde: PresseDirect.dk


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam