Tak til
 






  
05/05 2023

Projektcafé om Nye fælles transportløsninger i Hyllested Forsamlingshus d. 21/1 fra kl. 16 eller 17.30 til 20.30

Du inviteres til projektcafé med temaet: "Nye fælles transportløsninger". Er det svært at få offentlig transport i dit nærområde, der matcher dine eller måske dine børns behov ? - Synes du, at det er dyrt at være ejer af en bil eller måske to for at kunne transportere dig og din familie ? - Kører du ofte rundt med tomme sæder, der kunne have hjulpet andre i området med at nå frem til deres destination ? - Kunne du tænke dig at være med til at reducere CO2 udslippet og køre mere klimavenligt ? - Har du lyst til at være med til at finde på nogle bæredygtige og lokalt forankrede løsninger på nogle af de transportproblemer, der eksisterer i Landsbyklyngen Østdjurs ? - Så kom og vær med til denne Projektcafé i Hyllested Forsamlingshus. - Prisen for mad er 25 kr. for børn og 40 kr. for voksne. Man tilmelder sig ved at betale via MobilePay til Landsbyfællesskabet Østdjurs på nummer: 39758. Alternativt kan man købe madbilletter under arrangementet. - Men tilmelding til spisning skal ske senest søndag den 19. januar 2020, kl. 20.


Landsbyfællesskabet Østdjurs.
Aftenens program
16.00-17.30: Mulighed for at bruge lokalerne til møder i div. arbejds-/projektgrupper. Der er kaffe på kanden.
17.30-18.30: Fællesspisning.
18.30-20.00: Mobilitet er højt prioriteret i landsbyklyngens strategiplan, og vi vil derfor med temaaftenen fortælle Jer om de idéer og tanker, der allerede er i gang, og vende jeres idéer og forslag til, hvordan vi sammen kan løse de udfordringer vi hver især har. Både her og nu - og på sigt.
Der findes allerede en masse forskellige samkørselsmodeller, som fx. 'nabo-go', 'blaffer-stoppesteder', 'byens-bil', 'go-more', 'flex-taxa', m.fl. Men vi bruger dem ikke. Hvorfor ?
Og kan man udvikle en model, der sammentænker alle de forskellige transportmuligheder, hvor man kan 'hoppe' på i farten ?
Flemming Petersen vil præsentere os for en idé til en model for et koordineret bæredygtigt transportsystem, som vi håber, vi kan samle finansiering og opbakning til.
Men inden vi når dertil, kunne vi måske hjælpes ad med de udfordringer, vi allerede har.
20:00-20.30: Arbejdsgrupperne orienterer om status herunder Byfornyelse i Tirstrup og Verdensmålenes Hus.

Vi ses til Projektcafé i Landsbyfællesskabet Østdjurs.

Arrangør er Distriktsrådet Rosmus.

Bestil billet hér:
www.kultunaut.dk/perl/billet/type-nynaut?ArrNr=13580117

Det er hér dét sker:
Hyllested Forsamlingshus
Hyllested Bygade 8
8400 Ebeltoft
Tlf: 24468573
http://hyllestedforsamlingshus.wordpress.com

Kilde: Landsbyklyngen Østdjurs.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam