Tak til
 


  
05/05 2023

Åstrup/Hammelev-Grenaa Håndbold holder traditionen tro voksen-julebal i Pavillonen i Grenaa onsdag d. 25/12 kl. 21.30

I år sker det i en ny og opdateret version - julebal 2.0 om man vil. Årets julebal vil blive en lidt mere eksklusiv oplevelse, hvor der er kælet for detaljerne med loungeområde, opdateret barudvalg, og så er selve festen rykket ind i den hyggelige gamle Pavillonsal. Derudover vil det i år udelukkende vil være 18+ gæster der har adgang på denne aften. Med livemusik i Pavillonsalen og Lounge område i foyeren, bliver selve festområdet mere samlet og intimt end tidligere år - hvor centersalen var med. Derfor vil der i år blive sat færre billetter i salg. - Entré: 150 kr. Er du lige fyldt 18, så husk billed-ID. Billet kan købes hér: www.kultunaut.dk/perl/billet/type-nynaut?ArrNr=13504990


Julebal 2019 i Grenaa.
Opdateret barsortiment:
I baren i år finder du både kolde fadøl, sjusser shots. Og der tages imod både Dankort MobilePay.

Live Band:
"Willer med dans" er et velspillende band med fokus på god energi, skabt gennem dansevenlig musik. Musikken er håndplukkede hits fra 80´erne frem til i dag, så der er garanti for ørehængere og gang i dansegulvet. Bandet består af den energiske sangerinde Heidi Willer og fire rutinerede musikere - Kasper, Søren, Peter og Simon - der alle har mange spillejobs og solid erfaring i benene. Dermed er der garanti for velspillet musik, leveret med nerve, spillelyst og godt humør.

Hit på hit:
I kan opleve hits fra nogle af de største danske og udenlandske kunstnere. Alle numre er valgt, så de sætter gang i dansegulvet. Sætlisten tæller blandt andet numre fra Sanne Salomonsen, Stevie Wonder, Jackson Five, News, Bryan Adams, Dodo, Ray-Dee-Ohh, Thomas Helmig, Coldplay, Danser med drenge, Pointer Sisters, Gloria Gaynor, Bruce Springsteen, Rocazino, Bonnie Raitt, Hanne Boel, Alannah Myles, Kool and the gang, Beatles, Danseorkestret og mange flere. Og i anledning af julen bliver det med garanti også til et par fede julehits.

Det er hér dét sker:
Centersalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam