Tak til
 


  
05/05 2023

Ny butik i handelsbyen Grenaa: Tøj, sko og accessories til den modebevidste kvinde/pige hos Boutique La!Kris i Storegade

Lørdag den 22. juli åbnede en helt ny butik i handelsbyen Grenaa. Søskende-parret Kristina og Lisbeth Rasmussen slog dørene op til deres Boutique La!Kris på adressen Storegade 15 - der senest har huset compterforretningen Bwise.


Lørdag den 22. juli åbnede en helt ny butik i handelsbyen Grenaa. Søskende-parret Kristina (t.h.) og Lisbeth Rasmussen slog dørene op til deres Boutique La!Kris på adressen Storegade 15. De to søstre er på billedet levende reklamesøjler for en del af varelageret i butikken, idet pandebåndene - der er lavet af åleskind - er fra Becksöndergaard, tøjet er fra Modström og Jam, mens skoene er fra Stylesnob.
Med andre ord lige overfor restauranten Mongolian Barbeque og tæt ved Grisetorvet. Lisbeth på 21 år og Kristina på 23 år er begge to meget mode-, stil- og kvalitetsbevidste hvad tøj, sko og accessories angår, og den glæde og interesse det er, vil de meget gerne dele med en masse ligesindede kunder.
– Det, vi forhandler er altsammen noget, som vi personligt står inde for. Altså noget, som vi begge to synes er utroligt lækkert at have på. Det vil sige superkvalitet i et lækkert design hvad enten det er tøj, sko eller accessories. Derfor er vi også utroligt lykkelige for at få lov til at forhandle mærker som Modström, Becksöndergaard, Stylesnob, Jam og Butterfly By Forup, siger søstrene samstemmende.
De to søskende er vokset op sammen på en gård i Termestrup ved Mørke, og har begge to været beskæftiget med arbejde i butik lige siden de forlod skolebænken. Lisbeth i isenkram og Kristina i sko. Drømmen om at lave en forretning sammen omkring tøj, sko og accessories har de imidlertid hele tiden haft, og da lokalet blev ledigt i Storegade 15, slog de til.
– Grenaa er en god og hyggelig handelsby, hvor vi har mulighed for at opbygge en god og stabil kundekreds. Vi er begge to meget sociale og snakkesalige, og vil utroligt gerne opbygge en tæt personlig kontakt til vores kunder. Havde vi ligget i Århus i stedet, så havde det typisk været fremmede kunder hver dag, som vi skulle betjene. Og folk er virkelig søde her i Grenaa. Der er mange, der har stukket hovedet ind for at få en lille snak, mens vi har knoklet med renovering og indretning lokalet, og folk er samtidig utroligt hjælpsomme. Og når vores udlejer samtidig er super-rar, så kan det jo ikke være bedre. Lokalet er vi også godt tilfredse med, selv om det jo ikke er kæmpestort. Men vi får plads til de ting, vi vil have plads til, og det er jo det vigtigste. Indretnings-mæssigt har vi ladet os inspirere af Samsøe-Samsøe og Bloomers. Det skal være hyggeligt og man skal blive glad indeni, idet man træder ind i vores butik, siger Kristina Rasmussen, der er flyttet til Grenaa sammen med sin kæreste, mens Lisbeth stadig arbejder på at overbevise sin om, at de også skal flytte til byen. De bor p. t. i Skejby ved Århus.
– Han arbejder i Århus, og er ikke meget for at skulle have 60 km. til arbejde hver dag, så jeg får lidt kørsel frem og tilbage mellem hjem og arbejde. Har dog ikke opgivet projektet endnu, siger Lisbeth smilende.
De to piger er specielt glade for at have fået tøjmærket Modström på hylderne.
– Det findes ikke andre steder i Grenaa, og så er det et helt nyt dansk designet mærke, som er blevet kæmpestort på ingen tid. Hende, der designer tøjet, blev tilbudt job i ét af de store modehuse, men hendes kæreste overtalte hende til at starte for sig selv, og det har hun næppe fortrudt. Det hun laver er utroligt lækkert og eksklusivt, samtidig med, at man kan få det til rimelige penge. I det hele taget foretrækker vi at føre mærker fra danske designere, siger Lisbeth Rasmussen.
Søskende-parret overtog lokalet midt i juni, og lige siden har de knoklet med renovering og indretning - med uvurderlig hjælp fra deres kærester.
– Det har naturligvis været hårdt. I perioder fra tidlig morgen til sen aften, men omvendt er det utroligt lækkert at kunne sætte sit helt eget præg på indretningen, så butikken bliver lige nøjagtig som vi vil have den, siger Kristina og Lisbeth, der også lige må gi’ en forklaring på navnet, La!Kris:
– Jo, for det første er begge to vilde med lakrids, og der vil da også hele tiden være en skål med lakrids til fri afbenyttelse i butikken. For det andet kunne vi jo flette vores fornavne ind i ordet lakrids. Altså L for Lisbeth og Kris for Kristina, og selv om andre navne til butikken var på tale, så var det hele tiden »La!Kris« ved vendte tilbage til, så det var ikke et svært valg, siger de to unge butiksindehavere, der altså slog dørene op for første gang i lørdags.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam