Tak til
 


  
05/05 2023

Mød Helle Helle på Ebeltoft Bibliotek

Helle Helles nyeste roman, ”Hvis det er”, udkom den 26. september og har allerede sikret hende en nominering til DR Romanprisen. Mød hende på Ebeltoft Bibliotek lørdag den 1. november, hvor hun fortæller om bogen.

”Hvis det er” handler om to vildfarne løbere, der render på hinanden i Rold Skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen. I sit foredrag på Ebeltoft Bibliotek fortæller Helle Helle, hvordan romanen blev til.

Hvorfor foregår den i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer, og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer?

Endvidere fortæller Helle Helle om skriveprocessen, og hvorfor en roman aldrig bliver som planlagt. Der vil være også mulighed for at købe hendes bøger og få dem signeret.
Helle Helle har i løbet af en række år skabt sig et navn som en af Danmarks nye store forfattere. Hendes skrivestil er enkel, og hun bliver kaldt en af Danmarks stærkeste prosaister med den minimalistiske hverdagsrealisme, der er kendetegnende for hendes bøger.
Efter i nogle år at have skrevet digte og noveller til blade og aviser, debuterede Helle Helle i 1993 med “Eksempel på liv”, og i 1999 kom hendes første roman, “Hus og hjem”. Den blev siden efterfulgt af “Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand”, “Rødby-Puttgarden” og “Ned til hundene” – alle sammen romaner, der har været med til at gøre Helle Helle til en kendt og elsket forfatter hos både anmelderne og læserne.
Foredraget på Ebeltoft Bibliotek er støttet af Statens Kunstråds Litteraturudvalg.

---

Ebeltoft Bibliotek
Lørdag d. 1. november kl. 14
Entré: 100 kr.
Billetter: Ebeltoft Bibliotek (tlf. 87535710)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam