Tak til
 


  
05/05 2023

Klar pirat – sørøvertema på Syddjurs Bibliotek

Der er skumsprøjt, sørøvere og skjulte skatte mellem bøgerne, når der er sørøvertema på Syddjurs Bibliotek i efterårsferien. Oplev blandt andet det skøre og festlige show med Palle Pirat!

Den 13.-17. oktober er alle sørøverbøgerne fundet frem på bibliotekerne i Syddjurs, og der er lagt op til at lege og læse om fæle, spændende og sjove sørøvere. Der vil være et kreahjørne, hvor man kan lave flotte sørøverting, og hver dag vil der på et af bibliotekerne være sjove sørøveraktiviteter for børn i sørøverhumør.

På Ebeltoft og Hornslet bibliotek kan de 3-7 årige komme på en vaskeægte skattejagt den 14. og 15. oktober. Her skal de sammen med deres for, far eller bedsteforældre gennem sjove sørøverudfordringer. Man skal blot huske at tilmelde sig på forhånd og klæde sig ud som sørøver. Når skatten er fundet, er der fri sørøverleg i børnebiblioteket.

På Kolind Bibliotek kan man torsdag den 16. oktober lave sin helt egen skattekiste til hemmelige skatte. Kisten dekoreres med maling, tuscher og klistermærker i ægte sørøverstil.

Fredag den 17. oktober slutter sørøverugen med et brag af en sørøverkoncert med Palle Pirat på Rønde Bibliotek. Her følger vi Kaptajn Klap og Lisbeth Syngesild, som har vovet sig ud på en farlig færd for at finde et mystisk søuhyre, der er observeret på havet, hvor ingen landkrabber tør vove sig ud. Under stor ståhej, dans og ægte sørøversang føres publikum med på missionen, hvor kaptajnen og syngesilden må igennem mange strabadser.

---
Program for sørøverugen på Syddjurs Bibliotek:

Skattejagt
Ebeltoft Bibliotek: Tirsdag d. 14. oktober kl. 10-12
Hornslet: Onsdag d. 15. oktober kl. 10-12
Gratis entré, men tilmelding nødvendig

Skattekiste-værksted
Kolind Bibliotek: Torsdag d. 16. oktober kl. 10-12
Gratis entré, begrænset antal pladser

Palle Pirat og Jagten på søuhyret
Rønde Bibliotek: Fredag d. 17. oktober kl. 18.30
Entré: 30 kr.

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam