Tak til
 


  
05/05 2023

Historier fra en vovehals og garvet pilot

Der venter publikum et eventyr på vinger, når Dieter Betz fortæller om sine 60 år som pilot i alt fra ambulancefly til passagerfly.

Dieter Betz bor i Ebeltoft, men har som få andre udforsket luftrummet over os som pilot igennem 60 år. Han har brugt sin flyvning til alt fra at fragte passagerer mageligt
over Atlanten til at redde liv som ambulancepilot i verdens største regnskov.
Samtidig med at være en af landets mest erfarne piloter er Dieter Betz også en fantastisk fortæller. Denne kombination kan publikum nyde glæde af, når han torsdag d. 9. oktober holder foredrag på Rønde Bibliotek.

Med film, fotos og levende fortællinger føres publikum ind i flyvningens verden på godt og ondt og bliver undervejs underholdt med historier og anekdoter fra Dieters lange liv som pilot – nogle alvorlige og barske, andre sjove og muntre. Han har fløjet 150 flytyper, har været testpilot og overlevet to flystyrt, og ufortrødent sat sig i flyveren igen. Og han flyver stadig, trods sin høje alder.

Udover at være pilot er Dieter Betz også forfatter, og har netop udgivet bogen ”Himmelballade – erfaringer fra 60 år i luften”, der fortæller om flyvningens magi og mangfoldige glæder – men også om nødlandinger, nedstyrtninger, og situationer, hvor der kun er få millimeter mellem liv og død.

Der venter altså publikum et inspirerende og medrivende fredrag- dog med den risiko, at man får lyst til at flyve…

Foredraget er arrangeret af Syddjurs Bibliotek og Røndeegnens Aftenskole.


Rønde Bibliotek
Torsdag d. 9. oktober kl. 19
Entré: 75 kr.
Billetter: Rønde Bibliotek eller www.roendeegnensaftenskole.dk

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam