Tak til
 


  
05/05 2023

Se din stress i øjnene

At håndtere stress kan være lidt af et udfordring, og den har det med at vende tilbage. Men forstår du, hvad der ligger bag din stress, så kan du sagtens selv gøre noget ved den. Det fortæller Lisbeth Lundgaard om i et foredrag på Rønde Bibliotek mandag den 28. april.

Lisbeth Lundgaard er fysioterapeut og METAsundheds master terapeut. Under overskriften ”Se din stress i øjnene – og læg den bag dig” vil hun tale om stress i et nyt perspektiv, hvor hun kombinerer den konventionelle forståelse af stress problematikker med METAsundhed.

”METAsundhed handler om at forstå hvilke følelsesmæssige temaer der ligger bag stress”, fortæller Lisbeth Lundgaard. ”Er du stresset, er der specifikke temaer du kan se på, hvis du vil forandre dit liv til det bedre. Når du kender de følelsesmæssige temaer der skal arbejdes med, er det også lettere at finde ud af, hvilke praktiske ting i din hverdag du kan ændre på”, fortsætter hun.

Der er mange ting, som man kan ændre på i sin hverdag, når det gælder om at forebygge og bekæmpe stress. Det kan være mere motion, mindre motion, bedre kost, mere tid alene, mere tid med børnene, måske skal chefen fyres, måske skal du finde ud af hvad der gør dig glad, og så gøre det. ”Det vigtigste, når vi snakker stress, er at finde ud af hvad du vil med dit liv, og finde ud af hvordan du kan gøre det”, slutter Lisbeth Lundgaard.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Klinik Djurs.

---
Rønde Bibliotek
Mandag d. 28. april kl. 19
Entré: 50 kr.
Billetter: Rønde Bibliotek (tlf. 87535160)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam