Tak til
 


  
05/05 2023

Jagten på det hemmelige orkester

På Kolind Bibliotek venter der en eventyrlig musikalsk oplevelse for børn i alderen 4-7 år, når Kartoffelmanden og Hunden Henning drager ud i ”Jagten på det hemmelige orkester” lørdag den 5. april.

Kartoffelmanden og Hunden Henning er blevet ansat af musikpolitiet til at finde "Det Hemmelige Orkester". Det fører dem ud på en spændende rejse gennem Rytmejunglen, op i Skalabjergene og videre på fisketur i Melodihavet.

Forestillingen henvender sig til alle børn i alderen 4-7 år, der har lyst til at gå på opdagelse i musikkens verden, på en ny og fantasifuld måde, hvor de selv leger med. Undervejs vil de høre om forskellige musikalske begreber og på den måde lære om musik på en sjov og underholdende måde.

Bag den musikalske forestilling står de to musikere Cathrine Nordseth og Katharina Baetz, der begge har arbejdet med børn og musik i mange år på bl.a. musikskoler. Cathrine Nordseth er konservatorieuddannet musikpædagog og synger derudover i Marilyn Mazurs "Trylleorkester" og i "Venter pa Far". Katharina Baetz er sanger og komponist og underviser bl.a. rytmiske kor ensembler. Hun har også udgivet to CDer med egne kompositioner sammen med sit band "Raven Chant".

---
Kolind Bibliotek
Lørdag d. 5. april kl. 10.30
Entré: 25 kr.
Billetter: Kolind Bibliotek (tlf. 87535780) eller Rønde Bibliotek (tlf. 87535160)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam