Tak til
 


  
05/05 2023

Forfatteraften med Sander Jakobsen

I efteråret 2013 udkom ”Forkynderen” – en krimi skrevet af to lokale forfattere, men udgivet under pseudonymet Sander Jakobsen. Tirsdag d. 25. marts kan man møde de to forfattere på Hornslet Bibliotek, hvor de fortæller om baggrunden for bogen.

De to forfattere bag ”Forkynderen” er Dagmar Winther fra Thorsager og Kenneth Degnbol fra Hornslet. Begge er de lærere på Rønde Højskole, men har ved siden af arbejdet skrevet deres første krimi, der ved udgivelsen i efteråret 2013 blev flot modtaget af anmelderne.

”Forkynderen” er allerede solgt til udgivelse i 9 lande, blandt andet til Australien og England, hvor den er udkommet under titlen ”The Preacher”.

Krimien handler om to mord i en lille landsby, der opklares af kriminalinspektøren Thea Krogh i et psykologisk spil fuld af spænding. En anmelder har beskrevet stemningen i bogen som nærmest ”Barnabysk” med sin spændingsopbygning, menneskelighed og eftertanke.

Hvor de to forfattere har fået deres inspiration fra, hvordan de har arbejdet sammen om bogen, kan man høre ved foredraget den 25. marts på Hornslet Bibliotek.

---

Hornslet Bibliotek
Tirsdag d. 25. marts kl. 19
Entré: 50 kr. (inkl. kaffe og lidt sødt)
Billetter: Hornslet Bibliotek (tlf. 87535670)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam