Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tag et kursus på Daghøjskolen

Selv om det stadig er et ubesvaret spørgsmål, om Daghøjskolen i Stenvad overhovedet fortsætter, har man bestemt ikke helt tabt modet. Det sidste kursusforløb for i år bliver i alt fald gennemført, og du skal endelig ikke holde dig tilbage: der er stadig plads!
Læs mere hér!



Behovet for at spare i Nørre Djurs Kommune er så stort, at man ikke har råd til at fortsætte med at hjælpe daghøjskolen nu, efter at statstilskuddet sidste år blev sløjfet. Ved at lægge Daghøjskolen ind under Stenvad Mosebrugscenter og således gå over til en én-strenget organisering af hele aktiveringsområdet sparer man ca. en halv million. Selv om man ikke direkte nedlægger skolen, vil det dog formodentlig blive konsekvensen, idet Daghøjskolen er en selvejende institution med en bestyrelse bag, og det lille antal elever på årsbasis gør, at det ikke kan lade sig gøre økonomisk. Og de få elever hænger sammen med, at der f.eks. ikke bliver henvist revalidenter længere.
Har du lyst til at prøve måske det sidste modul på Daghøjskolen, fortæller folkene bag skolen, at der starter et nyt hold d. 3. november, og at det kører frem til jul. Du har altså chancen for at opleve, hvordan sådan et forløb kan være en stor hjælp til at finde ud af sig selv. Gennem den indlagte undervisning og vejledning finder du også ud af, hvordan du kan gøre lige præcis dét, du er god til, til din fremtidige niche på arbejdsmarkedet.
Har du mod på et sådant forløb med gode kammerater og engagerede lærere, kan du kontakte skolen på tlf. 86 38 19 11.
Skrevet af Rex efter henvendelse fra Inge-Lise Mathiesen fra Norddjurs Daghøjskole i Stenvad

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam