Tak til
 






  
05/05 2023

Liv i Hemmed Forsamlingshus

Det bliver der helt garanteret, når der torsdag aften i næste uge bliver lejlighed til at møde vel nok én af landets mest populære foredrags-trækplastre, Søren Ryge Petersen. Forhåbentlig benytter rigtigt mange lejligheden.


Ikke fordi der i og for sig ikke er liv nok i lige præcis Hemmed Forsamlingshus, men tovholder Bo Jacobsens idé er at skabe endnu mere publikumsinteresse end normalt ved at få fat i nogle meget efterspurgte fortællere, som kan tage kampen op med fjernsyn o.lign. og således kan få folk lokket i forsamlingshuset. Det er på alle måder et prisværdigt initiativ, for tænker man på at flytte til eksempelvis Nørre Djurs, er der jo ikke for meget at komme efter af kulturelle tilbud. Det er disse tanker, der ligger bag, at Indenrigsministeriets Landdistriktspulje er gået ind med økonomisk støtte til projektet.
Liv i Forsamlingshuset er en firtrins-raket, hvoraf arrangementet i Hemmed Forsamlingshus torsdag aften d. 30. oktober er det tredje. Hér dukker TV-havemanden Søren Ryge Petersen op og fortæller om nogle af de mange pudsige eksistenser på Djursland, han har portrætteret ved siden af sine velkendte haveprogrammer. Han har lavet mange strålende udsendelser om ”skæve eksistenser” over hele Norden, men i Hemmed Forsamlingshus koncentrerer han sig som sagt om Djursland, hvor han som bekendt selv bor.
Støt op om Liv i Forsamlingshuset, så vi kan få midler til endnu mere liv i vores område, og mød op til en garanteret sjov aften!
Skrevet af Rex

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam