Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Lokalbrugsen i Gjerrild lukker!

Grenaa Bladet:
Lokalbrugsen Stokkebro i Gjerrild lukker fordi brugsuddeleren gennem mere end 25 år, Jørn Pedersen, har ønsket at takke af for at gå på pension. Coop Danmark - tidligere FDB - har ikke ønsket at have butikken under sine vinger længere, fordi omsætningen i for lille i henhold til Coop Danmarks koncept.


I 2002 var omsætningen 6,3 mio. kroner, hvor Coop Danmark går efter, at deres butikker skal omsætte for mindst 8 mio. kroner om året. På den baggrund af Lokalbrugsens Stokkebro’s bestyrelse valgt at lukke butikken. En lokal borgergruppe arbejder imidlertid på at finde en købmand, der kunne have lyst til at åbne en helt ny dagligvarebutik i lokalerne. Men Brugsens historie i Gjerrild er et overstået kapitel. Og på et tidspunkt var der faktisk hele to Brugser i Gjerrild. Lokalbrugsen Stokkebro er den sidste dagligvarebutik, der er tilbage i Gjerrild, og det er ikke mindst i dette lys, at det lokale samarbejde omkring det at finde en ny købmand, skal ses.

Kilde:

Grenaa Bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam