Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Røde Kors i Nørre Djurs indsamlede 47.736 kroner

Grenaa Bladet:
Dansk Røde Kors afviklede sin årlige landsindsamling søndag den 5. oktober, og sædvanen tro sørgede Røde Kors’ lokalafdeling i Glesborg for et flot indsamlingsresultat i Nørre Djurs Kommune.



Man var således påny tæt på de 50.000 indsamlede kroner. 47.736 kroner og 50 øre lyder det helt nøjagtige resultat på. Beløbet blev samlet ind af i alt 52 indsamlere, og formanden for Røde Kors i Glesborg, Rosa Hansen, er tilfreds med både antallet af indsamlere og indsamlingsresultatet.
- Vi ligger over en række noget større kommuner på Djursland i resultat, og det er vi naturligvis lidt stolte af, siger Rosa Hansen, der i den forbindelse retter en speciel tak til eleverne på Jægergården Efterskole i Gjerrild og Fjellerup Efterskole.
- Det er dejligt at se, at nogle unge mennesker også kan gøre en indsats på dette område, og begge grupper af efterskoleelever gjorde det rigtig flot. De var således stærkt medvirkende til, at vi igen kunne nå tæt på de 50.000 kroner, siger Rosa Hansen, der også ønsker at rette en speciel tak til Voldby Andelskasse.
- Vi plejer at bruge BG Banks afdeling i Glesborg, men her var medarbejderne desværre forhindret i at møde op denne søndag. Derfor er vi naturligvis taknemmelige for, at Voldby Andelskasse var villige til at ta’ imod os i stedet for. Det synes jeg var flot, slutter Rosa Hansen.

Kilde:

Grenaa Bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam