Tak til
 






  
05/05 2023

Nytårsappeller i Pindstrup og Kolind

FODBOLD – På lørdag inviterer både KPI og IF Viking Pindstrup til nytårsappeller i fodbold for herreseniorspillerne.
I Pindstrup bliver det igen Glenn Bach Jacobsen, Pindstrup og Morten Bach Larsen, Auning, der skal varetage trænergerningen.


Pindstrup har tilmeldt hold i serie V og serie VI, og ifølge fodboldformand Claus-Jørgen Busk vil klubben også i år satse på et godt klubliv omkring både træning og kampe.
- Vores mål er at sikre, at der jævnligt spilles fodbold på Pindstrup Stadion, og vi har spillere nok til to hold, siger Claus-Jørgen Busk.
I Kolind er det Lars Norman Thomsen, Ryomgård og Kristian ”Rysse” Rasmussen, Kolind, der kalder til første træningsseance. Begge er nye i KPI sammenhæng.
- Vi håber på fremmøde fra alle gamle spillere og håber også på at se nogle nye i flokken. Vi har en talentfuld trup, som kan meget allerede, men stadigvæk har meget at lære. Blandt andet at alle hold i serie IV skal tages alvorligt, siger Claus Tikær, næstformand i KPI Fodbold.
KPI stiller med hold i serie IV, V og VI. Lars Norman Thomsen skal følge serie IV, medens Kristian ”Rysse” Rasmussen får ansvaret for serie V.

Kilde: Skrevet af Lars Norman Thomsen i Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 27-01-2005

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam