Tak til
 






  
05/05 2023

Nyhedsbrev fra kommunen

Rent
Lørdag den 4. oktober 2003 kl. 19.00 og søn­dag den 5. oktober 2003 kl. 14.00 opfører Nørre Djurs Ungdomsskole musicalen ”Rent” i Kulturcentret i Grenaa.
Forestillingen er uden entre.
Der er inviteret bredt til forestillingerne, så vi håber at se publikum fra hele Djursland.


Internationalt
I uge 43 har kommunen besøg af 17 pæda­goger fra Kaliningrad Universitet.
De er inviteret af Udenrigsministeriets ”De­mokratifond” og Nørre Djurs Ungdomsskole.
Gruppen skal bo på Gjerrild Kro.
De skal i ugens løb sættes ind i danske samfundsforhold og specielt se på det dan­ske skolesystem i lyset af den nye skolelov.

Alkoholugen
I uge 40 har Sundhedsministeriet opfordret skoler og andre institutioner til at lave speci­elle arrangementer for at få nedsat og disku­teret problematikken ”Unge og alkohol”.
Nørre Djurs Ungdomsskole har fået bevilget et tilskud fra amtet til at lave et arrangement, hvor en kendt alkoholkonsulent spiller sam­men med en gruppe teatersportskuespillere.
Skuespillerne gennemspiller en række situa­tioner omkring temaet, som er udvalgt af Lada-korpset og konsulenten.
Disse situationer bliver efterfølgende kom­menteret af alkoholkonsulenten. Skuespil­lerne vil også bede de unge om situationer, som de gerne ser gennemspillet og diskute­ret.
Eigil Kjærgård
Inspektør, Nørre Djurs Ungdomsskole

Ligestillingsredegørelse
Nørre Djurs Kommunalbestyrelse skal hvert andet år redegøre for situationen med hensyn til ligestillingen mellem kvinder og mænd blandt de kommunalt ansatte.
Der var pr. 1. maj 2003 ansat 600 medarbej­dere ved Nørre Djurs Kommune, fordelt på 474 kvinder og 126 mænd. 79 % af de an­satte er altså kvinder. Kønsfordelingen på stillings­kategorier er opgjort i ligestillingsstati­stikken.

Ligestillingsstatistik - maj 2003


Antal ansatte Procentfordeling
Stillingskategori I alt Mænd Kvinder Mænd Kvinder
Kommunaldirektør 1 1 0 100 0
Direktører 2 2 0 100 0
Institutions- og afdelingsledere 28 18 10 64 36
Souschefer m.fl. 31 9 22 29 71
Medarbejdere 538 96 442 18 82
I alt 600 126 474 21 79


Spildevandsplan revideres
Nørre Djurs Kommune fremlægger en revide­ret spildevandsplan for perioden 2004 – 2012 i offentlig høring, hvor alle interesserede har mulighed for at gennemse planen og ind­sende bemærkninger og ændringsforslag til spildevandsplanen.
Spildevandsplanens tekstdel kan ses på www.spildevandsplan.dk/nr-djurs.
Spildevandsplan 2004-2012 er fremlagt på Tek­nisk Afdeling, Rådhuset i Glesborg i den al­mindelige åbningstid frem til og med uge 51. Kommunalbestyrelsen vil afholde ét offentligt møde i høringsperioden, som senere vil blive annonceret.
Efter endelig godkendelse af Spildevandsplan 2004 – 2012, som kommunalbestyrelsen for­ventes at foretage primo 2004, vil både tekst­del og tilhørende tegninger, oversigtskort m.v. være tilgængelig på kommunens egen hjem­meside.
SB


Nyhedsbreve sendes til: Pressen, Grenaa Politi, Grenaa Kommune, Djurslands Erhvervsråd, Kommunens politikere og insitutioner og er endvidere tilgængelige på kommunens hjemmeside www.nr-djurs.dk og Intranet.

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam