Tak til
 






  
05/05 2023

Popstar for retten

Egentlig havde vi forsøgt at snige os uden om overhovedet at beskæftige os med de problemer, vores lokale Popstar har rodet sig ud i. Hér på NetNyt kan vi ellers godt lide sensationer, men de skal være positive. Den alvorlige voldsanklage og Jon Nørgaards tilhørsforhold til Nørre Djurs gør, at vi er forpligtede til at fortælle om retsmødet i Grenå forleden dag.


Efter en fest i forsommeren i Grenå blev Jon Nørgaard sigtet for at have gennemtævet en 19-årig mand fra Århus. Den overfaldne var temmelig slemt medtaget, så politiet besluttede sig for at sigte Jon Nørgaard efter den hårdeste voldsparagraf i straffeloven, der kan give op til seks års fængsel.

Påstand har stået mod påstand i sagen: Jon har hele tiden hævdet, at de to havde været oppe at slås, men tekniske undersøgelser har vist, at kun den 19-årige havde skrammer. Den overfaldne påstår, at han lå og sov og umotiveret blev overfaldet.

Hvem der har ret er svært at sige, og de andre festdeltagere var ikke til nogen større nytte, da der under retsmødet i Grenå blev afhørt vidner. De kunne nemlig intet huske, så det var ikke nemt at få klaret op på de nærmere omstændigheder omkring, hvad der egentlig foregik dén nat i Grenå. Men den overfaldnes muligvis livsvarige mén af ”afklapsningen” taler deres tydelige sprog, hvad enten Jon har haft grund til at føle sig truet eller ej.


Det lykkedes Jon Nørgaards forsvarer at få sået så meget tvivl om de tekniske undersøgelser, at der skal tages nogle uddybende prøver af ham, før den endelige dom kan afsiges om 1-2 måneder.
Skrevet af Rex
Kilde: Randers Amtsavis

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam