Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa bladet : Fru Stoffer Restaurant i Grenaa vil forkæle folks smags-sanser!

Fru Stoffer Restaurant i Grenaa vil forkæle folks smagssanser - uden at det koster en bondegård vel og mærke.
Til det formål har restauratør Conny Stoffer ansat kokken Danny Jensen, der er udlært i Restaurant Babette i Vordingborg, der er blevet kåret som årets bedste spiserestaurant i Den Danske Spiseguide. Han har som udlært kok arbejdet på fine restauranter i både Tyskland, Norge, Schweiz og England. Læg dertil en tjeneruddannelse i Stuttgart plus videreuddannelse som sommelier (tjener med specialviden om vine) i Frankrig.



25-årige Danny Jensen har med andre ord været vidt omkring i sine efterhånden 9 år i branchen. Med det CV kunne man måske tro, at han ikke kunne drømme om at søge andre steder hen end til Falsled Kro eller Molskroen ved Femmøller. Sådan det sig slet ikke.

- Jeg har arbejdet tilstrækkeligt med »fine dining«. Nu vil jeg bevise, at det kan lade sig gøre at servere god mad - lavet på gode gedigne råvarer - til helt »normale« mennesker, og altså uden at folk behøver at føle sig flået bag efter, siger Danny Jensen, der i sommer søgte og fik stillingen som ny kok hos Fru Stoffer Restaurant.
Der satses i første omgang udelukkende på selskaber - enten diner transportable eller til et selskab, der ønsker at benytte Fru Stoffer Restaurants fine lokaler på 1. sal i ejendommen Lillegade 18.
Man skal bestille mindst 10 kuverter.
- Men ring alligevel selv om man kun er en 6-8 stykker. Hvis jeg alligevel er i gang med en levering, kan et sådant antal ekstra kuverter snildt indpasses, siger Danny Jensen, der glæder sig til at give befolkningen i Grenaa og omegn smagsoplevelser, der er lidt ud over det sædvanlige. Og til nogle særdeles fornuftige priser.
- Det behøver nemlig ikke at være sindssygt dyrt at levere menuer med årstidens friske råvarer - kød/vildt og grøntsager. og sådan vil det køre hele tiden. Vi bruger kun friske råvarer, siger Danny Jensen.
Der er plads til 60 personer i Fru Stoffer Restaurant, og der kan snildt være flere mindre selskaber samtidig i lokalet. Levering af levende musik er heller ikke noget problem.
- Vi ser det her initiativ som et positivt pift til Grenaa i en tid, hvor mangt og meget ellers er negativt, siger Conny Stoffer.
Se i øvrigt annonce om det nye tilbud fra Fru Stoffer Restaurant andetsteds i Grenaa Bladet.

Kokken Danny Jensen og Conny Stoffer er klar til at tage imod bestillinger fra selskaber, der gerne vil have en oplevelse for alle sanser via Fru Stoffer Restaurant i Grenaa.

Kilde:

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam