Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Foredrag med Stig Pryds i Posthavecentret i Grenaa: Sæt smerterne på pause, - torsdag d. 5/4 kl. 19-21

Har du også lyst til at sætte smerterne på pause ? - Kom til foredrag med fridykkeren Stig Pryds og hør, hvordan han lærte at håndtere sine gigtsmerter og få gode råd til smerte-mestring og afspænding. Da Stig Pryds fik konstateret psoriasisgigt i 2008, tog hans liv en dramatisk kolbøtte. Fra at have et succesfuldt firma, et godt ægteskab og et aktivt liv med venner og sport, blev han skilt, førtidspensionist og boede i et hus fyldt med hjælpemidler og et skab med stærk smertestillende medicin. Han følte, at sygdommen forvandlede ham til ingenting. Når han spurgte eksperterne, hvad han kunne gøre ved sine smerter, fik han at vide, at han måtte lære at leve med dem. - Vejrtrækningsøvelser blev hans redning. Takket være åndedrætsøvelser har han været medicinfri i fire år og dyrker i dag fridykning. - Lær at finde smerternes pauseknap. - Entré: 65 kr. for medlemmer af gigtforeningen og 90 kr. for ikke medlemmer af gigtforeningen.


Stig Pryds.
I foredraget giver Stig Pryds et bud på, hvor smerternes pauseknap sidder. Der findes mange forskellige måder at håndtere sine smerter på. Stig Pryds fortæller om, hvordan vejrtrækningsøvelser virker mod smerter.

Du vil lære at afspænde din krop og lade smerterne forsvinde efter behov. Til foredraget går han i dybden med forskellige vejrtrækningsøvelser, som du kan bruge og få glæde af resten af dit liv. Åndedrætsøvelser har flere fordele. De kan udføres hvornår og hvor som helst, og så er de både nemme og billige.

Stig Pryds fortæller, at hans øvelser er så lette, at hans mormor på 95 år udfører dem hver dag. Så der er noget at hente for alle aldre.

Praktisk:
Du kan købe kaffe, te og lidt sødt. Vi tager imod kontanter.
Tilmelding er nødvendig senest den 2. april til Lillian Kammersgaard, tlf. 86 48 19 59, e-mail lilliankammersgaard55@msn.com
(Er du kommet for sent med tilmelding, så tag alligevel kontakt og forhør dig om dine muligheder).

Arrangør:
Gigtforeningen, Randers-Djursland- kreds
Allingåbro
8961 Allingåbro
Tlf: 86481959
www.gigtforeningen.dk/det-sker/region-midtjylland/randers-og-djursland

Det er hér dét sker:
Posthavecentret
Posthaven 48
8500 Grenaa
Tlf: 89592546

Kilde: Gigtforeningen, Randers-Djursland - kreds Allingåbro.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam