Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Koncert Med Noah i Grenaa Kirke tirsdag d. 16/1 kl. 20-21.30

Her i starten af 2018 er NOAH på akustisk kirke turné. Ved disse koncerter er der lovet nye arrangementer af de store popsange. Sangene vil blive leveret akustisk med nærvær og i øjenhøjde med publikum. Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen Alt Er Forbi i 2012 har han markeret sig med en steppebrand af dobbeltplatinvindende-hits som Over Byen og Det Okay. - Entré: 270 kr. Billetter kan kun købes hér: http://billet.musik.dk/event/noah-akustisk/gren-kirke-denmark/1140800 - De resterende billetter sælges ved indgangen. Dørene åbnes kl. 19.00.


Troels Gustavsen - NOAH.

Med hit´ne Over Byen og Det Okay havde Noah dannet grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013. Siden 2013 har karrieren kun eskaleret. I efteråret 2016 deltog Troels i Toppen af Poppen, hvor hele Danmark fik ørene op for Troels stemme. NOAH udsendte også pladen 1988 d. 18. november 2016, som han spillede udsolgte koncerter med i hele foråret 2017. På den igangværende turné vil der også være smagsprøver på nye sange.

Det er hér dét sker:
Grenaa Kirke
Torvet 12
8500 Grenaa
Tlf: 86321415
www.grenaasogn.dk

Kilde: Grenaa Kirke.

Bjarke


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam