Tak til
 


  
14/01 2018

Hobbydyrsudstilling i Byhallen i Kolind lørdag og søndag d. 13+14/1 hhv. kl. 14 og kl. 10 til 16

Kolind og Omegns Fjerkræklub og Djurslands Kaninavlerforening afholder det årlige kåringsskue i Byhallen i Kolind. Da interessen for hobbydyr stadig er stor på Djursland, er det igen lykkedes at arrangerer en udstilling d. 13.-14. januar i Byhallen i Kolind. Der er tilmeldt 200 stk. racefjerkæ og 250 stk. racekaniner, fra de 2 foreninger Kolind og Omegns Fjerkræklub og Djurslands Kaninavlerforening. - Entré: 25 kr. Børn indtil 18. år har dog gratis adgang.


Hobbydyrsudstilling i Byhallen i Kolind.
I forbindelse med udstillingen af racekaniner vil der også være en kælekaninudstilling, hvor alle er velkomne til at deltage. Der vil være specielle præmier til de bedste af kælekaninerne.

Marsvineklubben viser nogle af sine flotte dyr frem og kan fortælle om hvordan marsvin skal passes og plejes.

Djurslands Akvarieforening viser nogle af sine flotte akvarier frem og der vil være en fisketælle konkurrence og masser af information om pasning og pleje.

Biavlerforeningen vil vise nogle af de mange glæder der er ved at have et bistade i haven, hvor der kan høstes egen honning og samtidig hjælpe med at få bedre frugter i haven.

Der vil være en stor tombola og mulighed for en kop kaffe mens der bliver hygget i de flotte lokaler. Rigtig mange mennesker har en fast tradition for at mødes i Kolind den 2. weekend i januar til hyggeligt samvær. Der bliver diskuteret og udveksles erfaringer om planlægningen af kommende avlssærson.

Udstillingen vil blive åbnet af den nyvalgte formand for kulturudvalget Riber Hog Anthonsen, som vil få en rundvisning og høre om aktiviteterne i de 2 klubber.

Få flere informationer på:
www.djursracefjerkrae.dk og www.djurskanin.dk

Det er hér dét sker:
Byhallen i Kolind
Bredgade 47
8560 Kolind
Tlf: 40208818

Kilde: Kolind og Omegns Fjerkræklub og Djurslands Kaninavlerforening.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam