Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Stødov Fejrup holder Åben Landsby på Helgenæs lørdag d. 2/7 kl. 10-16

Beboerne i Stødov Fejrup på Helgenæs inviterer lokale og turister ind for at købe hjemmeproducerede produkter af forskellig slags, at deltage i forskellige aktiviteter og få indblik i livet i en landsby anno 2016. I 2015 fik Lisbeth Jensen en god ide; der skulle holdes Åben Landsby! Beboerne i Stødov/Fejrup på Helgenæs blev præsenteret for ideen og næsten alle var med. Der er fri entré.


Åben Landsby i Stødov Fejrup.
"Sidste år havde vi 500 positive gæster og det skabte samtidig et fantastisk sammenhold i landsbyerne", siger Lisbeth Jensen.
Sidste års succes har givet blod på tanden og der er igen Åben Landsby med et endnu større påfund af hjemmeproduktion og aktiviteter. Bl.a. har man mulighed for at købe friskslagtede kyllinger, marmelader og geleer, honning, kartofler og grøntsager samt håndarbejde som the-hætter, kludetæpper og meget andet.

Kunsthåndværk, som keramik i alle former og farver og farvestrålende malerier udstilles og sælges af flere beboer. Lofter og kældre er også blevet tømt og der er gode chancer for loppefund flere steder.

Efter strabadserne med bueskydning, maling med børn, klap en kalv, træsnitning, lægning af tarotkort, workshop med rakubrænding og seance om drømme m.v. kan der fyldes op med kaffe og kage, snacks, drikkevarer m.v. i landsbyens cafeer og boder.

Er der behov for ro kan man smutte forbi kirken eller sidde i skyggen af træerne på Helgenæs ældste ejendom fra 1673.

Alle er velkommen til Åben Landsby og alle kan deltage i det hele eller blot en del af aktiviteterne - indkøbskurven kan sagtens blive fuld af god hjemmeproduktion.

Har man lyst til en picnic er der gode muligheder for at indtage medbragt mad i det fri.

Læs mere og følg landsbyens aktiviteter på facebook: www.facebook.com/stodovfejrup

Det er bl.a. hér dét sker:
Keramiker Stig Korsholm
Bygaden 34
Fejrup på Helgenæs pr.
8420 Knebel
Tlf: 86356999
www.harmonisierung-berlin.de/Gitte-Sloth/keramik_dansk.htm

Kilde: Beboerne i Stødov Fejrup på Helgenæs.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam