Tak til
 






  
05/05 2023

Nekrolog til minde om Bendi Sørensen

I går bragte vi en levnedsbeskrivelse af formanden for Stenvad Boldklub gennem 54 år, Bendi Sørensens, død, og i dag kan vi så endvidere bringe følgende nekrolog fra boldklubbens bestyrelse:

”Det var med stor sorg, at vi modtog meddelelsen om, at Bendi Sørensen efter kort tids sygdom døde i fredags. Vi har dermed mistet vores allesammens Bendi.

Bendi var igennem 55 år formand for Stenvad Boldklub - dén klub, hans hjerte altid har slået for. Han har altid deltaget med et stort engagement - et engagement, som mange har nydt godt af og lært af.
Nyankomne spillere i klubben blev altid budt velkomne af Bendi personligt. Han var der til alle hjemmekampe, og han stod altid klar ved klubhuset, når spillerne vendte hjem fra en udekamp. Han ventede spændt på resultatet.
I hans tid som formand blev bestyrelsesmøderne altid holdt i Bendis hjem, hvor hans kone Ellen altid stod klar med ostemadder og kaffe. Han var FORMANDEN, og det var ham, der bestemte. Ved de årlige generalforsamlinger spurgte Ellen ham, om han var på valg - ”Ikke i år”, svarede Bendi hvert år.

Bendi var en meget respekteret formand. Ogaå i kredsen omkring klubben - boldspil-unionen, kommunen, o.s.v.
Bendi har altid passet godt på alt omkring Stenvad Boldklub.

Udover sit virke som formand var han gennem mange år selv spiller og har derefter i utallige kampe virket som liniedommer. Og hvis der skulle køres spillere til kampe, var Bendi også altid klar.

Igennem de seneste ca. 10 år har Bendi været klubbens altmuligmand. Bendi har sørget for, at bolde blev passet og pumpet, banerne blev opkridtede til kamp og mange andre ting. Alting skulle bare være i orden - og var det. Bendis bil holdt ofte ved klubhuset - undtagen lige, når Ellen stod klar med mad, eftermiddagskaffe, o.s.v., og når middagssøvnen skulle passes.
Ellen har altid været en stor støtte for Bendi og bakket ham op i hans store arbejde for sin klub - Stenvad Boldklub.
Rigtigt mange spillere, trænere og ledere i Stenvad Boldklub at sige en meget stor tak til både Ellen og Bendi for alt dét, de har betydet for Stenvad Boldklub gennem rigtig mange år.
Bendi vil altid være savnet i Stenvad Boldklub - for han var der jo altid.
Æret være Bendis minde.”

Skrevet af bestyrelsen for Stenvad Boldklub i Randers Amtsavis fredag d. 8. august


Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam