Grenaaportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa Bladet: Et spinkelt rødt flertal garant for skattestigning i Grenaa Kommune

Socialdemokratiet og SF har flertal for en skattestigning i Grenaa Kommune, og skattestigningen kommer, kun størrelsen ligger endnu ikke klar. Det er helt op til SF, hvor meget der skal stjæles fra den menige arbejdsomme mand og enlige mor samt socialdemokraternes kæphest »kassedamen«.

Med de varslede stigninger betyder det, at en »enlig mor« med to små børn yderligere skal betale ca. 3000 kr. om året. Det er ganske godt gået af et parti, der kalder sig Danmarks største arbejderparti!
Dansk Folkeparti vil noget andet. Vi vil sælge ud af fast ejendom, ejendom der er købt af Grenaa’s borgere og for Grenaa’s borgeres penge. Det vil dels spare på driftsudgifterne og det vil betyde, at vi kunne have klaret det økonomiske problem, inden de kommunesammenlægninger der med garanti er på vej til at blive gennemført. Hvorfor i al verden skal vi vente med at sælge til vi bliver tvunget til at fusionere med en kommune, der er sat under administration?
Vi må være med til at tage ansvar! Ja sådan både siges og skrives der, men hvorfor skal socialdemokraterne evig og altid have andre til at tage medansvar for deres (u)gerninger?
Med de skattestigning, der er på vej og som bliver vedtaget den 9. oktober, har Dansk Folkeparti mere end svært ved at deltage i vedtagelse af det kommende budget i sin helhed, også selv om den socialdemokratisk agitation til byens borgere går på, at Dansk Folkeparti vil lukke både Mælkebøtten, Folkekøkkenet og mange andre sociale projekter, hvilket aldeles ikke har sin rigtighed, men som er typisk for socialdemokrater at bruge som kampagne-redskaber.

Byrådsmedlem
Bent Andersen
Dansk Folkeparti
Havnevej 53, 8500 Grenaa

Kilde:

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam